Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = Volgende dag GRATIS in huis!*                               Vraag of advies nodig? Bel of app ons; 06-81714060 of 06-18663831

Welke paal heb je nodig voor een geboortebord?

Youri
vrijdag 6 september 2024

Er is een kleine geboren en je hebt een geboortebord nodig. Een bord heb je geregeld, maar dan heb je nog een paal nodig om het geboortebord ook daadwerkelijk in de tuin van de kersverse ouders te kunnen plaatsen. Maar... wat voor materiaal heb ik nodig en hoe lang moet deze paal zijn? Je leest het allemaal hieronder!

Welke paal heb je nodig voor een geboortebord? 

Heb je ervoor gekozen om zelf een geboortebord in elkaar te gaan knutselen? Dan heb je naast het geboortebord ook nog een paal nodig om deze aan het geboortebord te kunnen bevestigen. De paal zal dan vervolgens in de tuin geplaatst kunnen worden. Maar welk materiaal heb ik nodig voor deze paal en hoe breed moet deze zijn? 

Het meest gebruikte materiaal voor de paal van een zelfgemaakt geboortebord is hout (we adviseren voor buitengebruik multiplex). Dit is eenvoudig te halen bij de dichtsbijzijnste bouwmarkt bij jou in de buurt. Wat betreft de dikte van de paal raden we aan om minimaal 40 mm bij 40 mm te halen, zodat deze voldoende stevigheid heeft. De lengte van de paal is afhankelijk van een aantal factoren. De eerste factor is de grootte van het geboortebord. Als je een vrij groot geboortebord hebt, dan is het voor de stabiliteit wel fijn dat je een wat grotere paal hebt, zodat je deze goed aan de achterkant van het geboortebord kan bevestigen. Heb je een wat kleiner geboortebord of wil je het geboortebord lager in de tuin hebben staan? Dan kun je er ook voor kiezen om een wat kleinere paal te nemen. Zorg er dan in iedergeval wel voor dat de paal voor minimaal 1/3 de grond in kan, zodat deze niet makkelijk kan omwaaien. De lengte van de meeste palen ligt ergens tussen de 1,5 meter en de 2,5 meter. 

Zijn er ook nog makkelijkere opties om aan een geboortebord inclusief paal te komen? 

Jazeker. Er zijn nog vele makkelijkere opties dan zelf te gaan knutselen met een geboortebord en paal. Namelijk een geboortebord huren! Wanneer je een geboortebord zelf wilt maken of kopen ben je vaak al veel geld én tijd kwijt om het geboortebord klaar te hebben om in de tuin te plaatsen. Vergeet namelijk niet dat je naast de paal ook nog de naam van het kind op het geboortebord wilt hebben. Kies daarom voor het huren van een geboortebord via www.geboortebord-huren.nl. Huur een bord inclusief naam en paal en kies uit het grootste geboorteborden verhuuraanbod van Nederland!

Hoe werkt het huren van een geboortebord dan precies? 

Stap 1

Bekijk ons assortiment geboorteborden en kies diegene die het beste past!

Stap 2

Klik op 'Bestellen' en selecteer de gewenste huurperiode. Vul daaronder de naam van het kind in of indien je deze nog niet weet, bestel een setje plakletters erbij.

Stap 3

Vergeet geen extra versiering zoals vlaggetjes en ballonnen toe te voegen aan je bestelling

Stap 4

Kies voor de gewenste transportmethode. Zelf ophalen in Hengevelde, laten bezorgen in Twente of laten opsturen met de post door héél Nederland. 

Stap 5

Vul jouw gegevens in en rond vervolgens de bestelling af.

Via de mail ontvang je alle details. Als het geboortebord onder weg is ontvang je van ons een mail met de details. Op de laatste dag van de huurperiode kan het bord weer geretourneerd worden. Naast het gemak voor de klant is het ook nog eens heel milieuvriendelijk! Twijfel niet langer en bestel direct via onze website. 

Heb je na aanleiding van deze blog nog vragen? Neem gerust conctact met ons op en we staan je zo spoedig mogelijk te woord. 

Over de auteur

Deze blog is geschreven door Youri van Geboortebord-huren.nl. Geboortebord-huren is de grootste aanbieder in de verhuurbranche van geboorteborden. Tevens partner van Party Verhuur Twente waar sinds augustus 2022 begonnen is met de verhuur van geboorteborden.

Meer blogoverzicht


0 reacties

Hulp nodig?