Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = Volgende dag GRATIS in huis!*                               Vraag of advies nodig? Bel of app ons; 06-81714060 of 06-18663831

Hoe snel kunnen wij een geboortebord bij jouw thuis hebben?

Youri
donderdag 27 juni 2024

Er is een kleine in de buurt of familie geboren en je bent per direct op zoek naar een leuk geboortebord. Het liefst wil je hem direct in huis hebben, maar vaak is dit dezelfde dag niet meer mogelijk. Maar wanneer krijg ik dan mijn geboortebord als ik deze vandaag bestel? Wij beantwoorden deze vraag in deze nieuwe blog. Woon je in omgeving Twente & Achterhoek? Dan is het vaak dezelfde dag nog mogelijk om een geboortebord te huren! Lees gauw verder.

Hoe snel kunnen wij een geboortebord bij jouw thuis hebben?

Last-minute een geboortebord regelen is vaak niet makkelijk. Zelf heb je geen idee waar je zo snel ergens een geboortebord weg kunt toveren en om dit helemaal zelf in elkaar te knutselen al helemaal niet. Een geboortebord kopen is jammer van het geld en daarom is huren vaak een hele goede mogelijkheid om al deze problemen in één keer op te lossen! Maar dan rest de vraag: als ik vandaag een bestelling bij jullie plaats, wanneer krijg ik dan mijn geboortebord thuisgestuurd? Een vraag die we meerdere keren per dag krijgen en daarom zullen we in dit artikel hier verder op in gaan.

 

Welke levermogelijkheden zijn er bij geboortebord-huren.nl? 

Afhankelijk van de keuze van afleveren kunnen wij duidelijkheid scheppen over de mogelijke levertijd. Bij geboortebord-huren zijn er een drietal transport mogelijkheden. Voor iedere optie is er een verschillende levertijd en deze zullen we dus per optie gaan bespreken. 

Optie 1: Thuisbezorgd & retoursturen met PostNL (€17,99)

De eerste (en meest gebruikte) optie is het versturen en weer retourneren via PostNL. Het voordeel van deze optie is dat je veel tijd bespaart en dat voor slechts € 17,99. Het bord wordt namelijk op het gewenste adres afgeleverd en kan heel eenvoudig op de laatste dag van de huurperiode weer ingeleverd worden bij het dichtstbijzijnste PostNL punt. Daarnaast kan deze optie door iedereen gekozen worden, want de locatie maakt bij deze optie niet uit. Hieronder een overzicht van de verwachte levertijd bij het huren van een geboortebord:

Besteld                                                                                 Bezorgmoment  

Maandag vóór 15:00 uur                                     Dinsdag

Dinsdag vóór 15:00 uur                                       Woensdag

Woensdag vóór 15:00 uur                                   Donderdag

Donderdag vóór 15:00 uur                                  Vrijdag

Vrijdag vóór 15:00 uur                                          Zaterdag

Zaterdag vóór 13:00 uur                                      Maandag

Zondag vóór 17:00 uur                                          Dinsdag

Helaas zijn wij ook afhankelijk van de drukte bij de postkoerier en zou het dus kunnen zijn dat de levering 1 dag wordt opgeschoven. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

 

Optie 2: Zelf ophalen & terugbrengen; Het Wegereef 38, Hengevelde (gratis)

Woon je in de omgeving Twente & Achterhoek of heb je een geboortebord nodig in deze regio? Dan is optie 2 een goede keuze! Ophalen op onze locatie is gratis en dit kan vaak al dezelfde dag. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op en dan stemmen we de gewenste ophaaltijd met u af. 

Vaak dezelfde dag mogelijk!

 

Optie 3: Bezorgen door onze eigen bezorgdienst (inclusief plaatsen & weer ophalen) (kosten afhankelijk van bezorgadres)

Ook bij deze optie geldt: u kunt alleen voor deze optie kiezen indien u een geboortebord in de omgeving Twente & Achterhoek wilt huren. Woon je daar net buiten? Kies dan voor optie 1! Deze optie is ook goedkoper. 

De bezorgkosten worden berekend aan de hand van het bezorgadres. Wij bezorgen 7 dagen per week met onze eigen bezorgdienst. Afhankelijk van onze bezorgroute is dit dus vaak ook dezelfde dag nog mogelijk! Zit de route vol? Wij nemen dan contact met je op om samen tot de beste oplossing te komen. Hierin zijn wij altijd zo flexibel mogelijk om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. 

 

De oplossing om verzekerd te zijn van een leuk geboortebord

Een geboortebord huren bij ons kan op elk moment, maar als je verzekerd wilt zijn dat je het geboortebord op tijd in huis hebt, dan kun je deze het beste al vast wat eerder bestellen. Huur het geboortebord enkele dagen voor de uitgerekende datum, zodat deze alvast gereserveerd voor je is! Daarmee verzeker je jezelf met jouw favoriete geboortebord en hoef je niet last-minute nog wat te regelen. 

Toch last-minute wat nodig? Ook dat is geen probleem voor ons, want op werkdagen besteld vóór 15:00 uur heb je het geboortebord de volgende werkdag al in huis! Inclusief naam en paal dus hij kan zo de tuin in. Bekijk gauw ons assortiment voor een jongen of meisje en reserveer direct jouw favoriete geboortebord! 

Zijn er na aanleiding van deze blog nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

Over de auteur

Deze blog is geschreven door Youri van Geboortebord-huren.nl. Geboortebord-huren is de grootste aanbieder in de verhuurbranche van geboorteborden. Tevens partner van Party Verhuur Twente waar sinds augustus 2022 begonnen is met de verhuur van geboorteborden.

Meer blogoverzicht


0 reacties

Hulp nodig?