Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld = Volgende dag GRATIS in huis!*                               Vraag of advies nodig? Bel of app ons; 06-81714060 of 06-18663831

Wie zorgt er voor een geboortebord?

Youri
vrijdag 24 mei 2024

Er is een kleine opkomst in de familie, vriendengroep, kennissenkring, buurt of waar dan ook en je vraagt je af wie er nou eigenlijk een geboortebord regelt voor dit bijzondere moment? Lees snel hieronder verder om alles te weten te komen over het regelen van een geboortebord bij een geboorte. Een geboortebord huren? Bekijk dan snel ons assortiment en bestel eenvoudig online een leuk en uniek geboortebord.

Wie zorgt er voor een geboortebord? 

Bij een geboorte is het vanzelfsprekend dat de tuin leuk versierd is en er uiteraard een uniek geboortebord in de tuin staat met de naam van de kleine erop. Maar wie regelt nou zoiets? Dat is vaak een vraag die we krijgen, omdat het voor sommige mensen de eerste keer is dat ze zoiets moeten regelen. Voordat we verder in gaan op deze vraag, laten we graag eerst even zien wie we zijn en hoe wij jullie kunnen helpen met het regelen van het perfecte geboortebord. Zonder veel moeite en natuurlijk voor een scherpe prijs. 

Wij zijn geboortebord-huren.nl, de grootste aanbieder in geboorteborden verhuur van Nederland. Wij verhuren al ruim 2 jaar geboorteborden in Twente & Omstreken en hebben dit sinds kort ook uitgebreid over héél Nederland. Onze geboorteborden hebben een paal die makkelijk uit elkaar te halen is, waardoor wij onze geboorteborden versturen met een postkoerier. Hoe makkelijk is dat? Precies, dat dachten wij dus ook en we zijn ook nog is de enige die dit in Nederland voor elkaar hebben gekregen. 

Nieuwsgierig geworden naar ons leuke assortiment geboorteborden? Neem snel een kijkje in ons assortiment voor een jongen of meisje. Ook hebben we geboorteborden voor een tweeling!

Wie zou er een geboortebord moeten regelen voor in de tuin? 

Natuurlijk is er niets verplicht, maar in Nederland is het wel een echte traditie om de tuin van de kersverse ouders om te toveren met leuke versiering en een bord met de naam. Dit is vanuit vroeger al ontstaan, om met trots de hele buurt en kraamvisite te kunnen laten zien dat er een kleintje geboren is. Maar nu is de vraag wie regelt zoiets dan? 

Het antwoord daar op is eigenlijk heel simpel. Vaak regelen de ouders zelf een geboortebord voor in de tuin. Daarnaast kan familie en vrienden er ook voor kiezen om een geboortebord in de tuin te zetten. Eigenlijk staan er altijd wel minimaal 2 geboorteborden in de tuin. Dit is afhankelijk van de regio waarin je woont. In sommige regio's is het plaatsen van een geboortebord populairder dan in andere gebieden. Twijfel je of je een geboortebord wil geven aan de kersverse ouders? Vraag je dan af of je dit zelf leuk zou vinden of vraag het gewoon even! In eigenlijk alle gevallen vinden de kersverse ouders het super leuk dat jij een leuk bord in de tuin komt zetten met de naam van hun kleine zoontje of dochtertje erop. 

Waar kun je het makkelijkst een geboortebord regelen? 

Oke, nu je weet dat je wel graag een geboortebord wil regelen voor de aanstaande ouders, is het alleen nog even de vraag hoe en waar je dit makkelijk kan regelen. Een geboortebord kopen is zonde van het geld en bovendien waar laat je dit geboortebord als het uit de tuin wordt gehaald? Niet echt handig en daarom kun je beter de keuze maken om een geboortebord te huren. Als je kiest voor huren heb je de volgende voordelen:

  • Het kost jouw de minste tijd. Als je een geboortebord koopt moet je eigenlijk ook altijd nog een paal regelen waar het geboortebord aan gemaakt kan worden. Als je een bord huurt is alles al kant en klaar en dat scheelt veel tijd. 
  • Voorkom dat jouw garage een opslagplaats wordt van materiaal dat je toch nooit meer gaat gebruiken. Jammer van de ruimte!
  • Huren is een milieubewuste keuze! Kopen zorgt voor extra productie en materiaal, als je voor huren kiest is dat niet nodig. 
  • Als je kiest voor huren, kun je elke geboorte weer een ander uniek geboortebord kiezen die perfect aansluit op de ouders van het kind. Bij kopen gebruik je vaak hetzelfde geboortebord, waardoor telkens hetzelfde bord in de tuin staat. 

Kies bijvoorbeeld voor het Geboortebord met kruipende baby of voor het Geboortebord Naamwolkje met meisje op ooievaar roze. Bekijk snel ons volledige assortiment!

Zijn er na aanleiding van deze blog nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina. Wij helpen je graag verder met het regelen van een leuk en unieke verassing van de kersverse ouders!

Over de auteur

Deze blog is geschreven door Youri van Geboortebord-huren.nl. Geboortebord-huren is de grootste aanbieder in de verhuurbranche van geboorteborden. Tevens partner van Party Verhuur Twente waar sinds augustus 2022 begonnen is met de verhuur van geboorteborden.

Meer blogoverzicht


0 reacties

Hulp nodig?